Önceki yorumları okumadan cevap veriyorum.

Bursa'da bizde avea'nın icra müvekkiliğini yapıyoruz. Sistemde görünen tutardan avukat kesinlikle indirim (Vekalet ücreti hariç) yapamaz. Bir tek vekalet ücreti indirimi yapma yetkisi var ondada takip kesinleşmeden 7 gün içerisinde öderseniz vekalet ücretinin 3/4 oranında indirim yapabilir. Avukatlık bürolarına avea elden taksit almayın diye özellikle uyarı yapıyor. Faiz tutarına itiraz etmeniz bir şeyi değiştirmeyecektir avukat eli boş olduğu bir zaman itirazın iptali davasını açıp alacağına itirazın iptali davası masraflarınıda ekleyerek katlayacaktır. Eve haciz gelmiyor durumu da avukatın insiyatifindedir bizde 4000 TL üzeri borçlara eve hacizlere gidiyoruz ne yazık ki. İcra dairesine gidip ben 750 TL ödemek istiyorum derseniz sizden almamazlık yapmaz eğer bu şekilde taksit taksit kapansın istiyorsanız ilgili icra dairesine gidip vakıfbank aracılığı ile dosya numarasına istediğiniz miktarı yapıp icradan borcun taksitli ödenmesini sağlayabilirsiniz. Avukat takibi kesinleştirdikten sonra sırayla yapacaklarından da bahsedeyim ilk olarak taşınır ve taşınmaz mal varlıklarınızı sorgulayacaktır olması halinde haciz ve yakalama kararı çıkarttıracaktır. Sigortalı çalışıyorsanız iş yerinize maaş haczi yollayacaktır. Banka hesaplarınıza bloke konulmasını isteyip en son çare olarak eve hacize gelecektir.

Aklıma gelenler bunlar bende avukat katibiyim bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.