Şu zamanda ps3 alınmaz.Nedeni online oyunlarda güncelleme gelmiyor grafikleri belirli seviyede 2 konsoloda sahibim ps3 kırık sadece girip tek oynadığım oyun black ops2 oda eskilerden oyuna bağlı olmam online olarak gerek oyun grafikleri gerek online oyunlardaki ek güncellemeler ve ek oyunlar yönünden ps4 almanızı öneririm
Battlefield 1 veya 4 alın girin arkadaşınızla sabahlara kadar oynayın hocam. Battlefield 1 ps3te var mıydı hatırlamıyorum ama 4 kesin var onu biliyorum
bf1 ps3 de yok hocam
Ek olarak online olarak oyun oynuycaksanız zaten bu dönemde ps3 almak cidden saşmalık olur köşede kalsada en azından 1-2 yıl sonra cidden çöp denilebilicek bir konsolun kalmasını istemezseniz ama eğer eski oyunlara sevdanız varsa ps3 alın story türü oyunları oynayın sıkıldığınızda atın köşeye ama online oyun için asla ps3 önermem.
Kırılmamış cihazlarda online oyuna girerken ikide bir ban yiyebilirsin bir sürü şeyle uğraşman gerekir kırık olmayan al rahat rahat online gir
Ps3 vardı onu sattım ps4 var
2. el kutusuz garantisiz PS4'ler 800 liralara kadar düştü. Ben garantisi bitmiş tertemiz full kutulu PS4'ü 1000TL'ye sattım geçen ay mesela. PS4 kovalayın, PS3'ten bi cacık olmaz sene 2019 oldu
Donanım*haber'de kovalayın denk getirirsiniz. Kutusuz veya garantisizler vs. 700-800'lere kadar düştü arkadaşıma aldık geçen aylarda
Herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim.
780 TL'ye o arkadaşın attığı ürünü satın aldım. Dün gece mortal kombata bir bakayım, kolu test edeyim derken sabaha kadar hikaye modunda oynamışım.