Merhaba
Geçmiş olsun. Ancak konunuzda bazı eksikler var. Şöyleki direkt sonucu eklemişsiniz.
Bu suç duyurusunda bulunduğunuz Kişi /firma ile görüştünüz ve şu IP nizden bize saldırı geliyor dediniz mi ?
Dediyseniz karşı tarafın tepkisi nasıl oldu ? direkt mi suç duyurusunda bulundunuz ?
Merhaba,
İlgili konuda tarafımızın ismi geçiyor. Saldırının bizim firmamız tarafından geldiği iddia ediliyor. Arkadaşta sözde bize dava açmış. Ancak hiçte öyle bir durum olmadığı malum.
Bu konuyu açarken de bir tane bile kanıt koyamamış nedense.
Saldırı olduğunu iddia ettiği IP adresi tarafımıza ait değildir. IP adresi netinternet'e ait olduğu için ve genellikle aynı mecralarda iş yaptığımız için tarafımızdan geldiğini tahmin etmiştir.
Ayrıca suç duyurusu diye fotoğrafını çekip koyduğu kağıt parçasıda tamamen yalan.
Şükrü Hocam, bu arkadaş o arkadaş işte.
O ip'nin bize ait olmadığını söylediğimiz halde inandıramadık

İşi sadece iftira olduğu için İp'yi atmamış kendisi ben onun yerine atayım. Bir de utanmadan r10'da konu açıyor.
@Ni-Osman;
@webtasarimcom;
Bu SS'leri kendisi sosyal medyada paylaşmıştı bende oradan aldım. Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. IP'nin tarafımıza ait olmadığını; IP'nin whois sahipleride konu içerisinde paylaşırsa sevinirim.
Eğer saldırının geldiği bu IP gerçekten bize ait olsaydı, gidip davanı açardın. Davayı açamayıp gelip r10'da konu açmak gerçekten amatörlüktür.
Bu ekran görüntüsünde de gördüğünüz ''saldırı bizden gelmemiş, ip bize ait bile değil'' dememize rağmen beni sitemi down etmekle tehdit etmiştir.
Ayrıca whmcs lisansınızı sorguladım. Lisanssız ***** satış yapıyorsunuz. Konularınızın silinmesinin sebebi benimle alakalı değil, sizin sahte, lisanssız iş yapmanız ile alakalıdır
Buda yetmez. Kendisi, CS 1.6 oyunlarına ddos attack yaparak prim kasan bir şahıstır. CsDurağı.com ve
OyunYoneticisi.com gibi serverlara devamlı attack yapmıştır.
Buyrun ilgili sunucuların sahipleri olan Ömer Telli ve Serhat Kavak'ı da etiketleyelim. Dalale hakkında ne düşünüyorlarmış kendileri de ifade etsinler.
@xlenonz;
@Genki;
https://www.youtube.com/watch?v=j01ILO_39DM
Moderatörlerin bu konu hakkında ve bu şahıs hakkında asılsız suçlamalarından dolayı gerekli işlemleri yapmasını rica etmekteyiz.
@Emrah;
@Erhan;
@Kadiir;
@tolgasen;
@azatmetin;
@SAEC;
Saygılarımızla.