Süreci bir de ben size anlatayım dar görüşlülük ile yorum yapmayın. Bir süre boyunca avea turkcell her neyse parayı ödeyin diye ister. Alamadığı takdirde dosyaları ihale ile verir. Her nerede çalıştıysanız biraz daha öğrenmeniz gereken şey var demek ki yüksek perdeden ben biliyorum gibi konuşmana gerek yok. Faiz de silinir sadede anapara da öder önemli olan o an ki borcun , gelen faiz. Kalkıpta 2000 3000 TLlik borçta dediğin gibi faizi falan kaldırmaz. ama 5000TLde yapabileceklerini düşünüyorum. Süreci yakından yaşayan biriyle yakın olduğum için , sistemin nasıl işlediğini en sonunda neye nasıl bağlandığını biliyorum. Hala öğrencisin , mezun olduğunda önüne gelen dosyalar ile sana anlatılmayan ama dönen şeyleri öğrenirsin. İnatlaşmanın anlamı yok bilgiye bilgi katmak varken benim bildiğim doğru demek bir hukukçuya yakışmaz.
burda inatlaşma, dar görüşlülük vs yok. konuyu uzatmayacağım, siz görüşlerinizi ben gerçekleri yazdım. ayrıca daha yazdığımı tam okumamışsınız. orada İCRALIK DOSYALARI yazmışım siz de bi süre kendi ister sonra büroya verir öğrenin yazmışsınız. benim yazdığımı okursanız hata olmadığını olguları yazdığımı görürsünüz. kitaptan ve pratikten eksik birşey yazmadım. bu konuda yeni bir görüşte ortaya çıkmadı, kararda bulunmuyor. yani benim bildiğim şuan doğru olan hocam. yanlış birşey yazdıysam kanıtıyla pm atın öğreneyim