cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz davalarda avukatlar genelde alacağı kurtarma derdinde olurlar.
Ayrıca Mahkeme huzurunda kesinlikle bir daha şu gün ödeyeceğim gibi bir şey söylemeyin, Borçlunun ödeme şartını ihlali (Taahhüdü ihlal) diye bir kanun var, daha ciddi sonuçlar doğurur.
Yukarıdada yazdığım gibi, yapacağınız iş bu firmanın avukatı ile pazarlığa yüz yüze gidip oturmak. ofisine gidin iyi niyetinizi gösterin, Taksitlendirme isteyin. Bir tanıdğımın ... sigortaya 16 binlik borcunu pazarlıkla 9bin olarak ödeyerek çıktık.
Bende anaparayı biriktirip öyle yapmayı düşünüyorum
cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
avukata git hocam ben şu kadar ödeyebilirim toplamını ödemem de , avukat teklifi hazırlar avea iletir ki büyük ihtimal avea kabul eder.
Bende sadece anaparayı ödemeyi düşünüyorum faiz baya artmıştır.
BillCipher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse sana elden taksit yapmaz. zaten faturanı ödemediğin için bu durumdasın mantıklı düşün. ya nakit ya kredi kartı duruma göre 2sini bir aradada kullanabilirsin.

ayrıca dosya yatmaz muhtemelen haciz için gün alınmıştır. eğer haciz günü alındıysa tutar daha da şişecek uzlaşmaya gitsen bile indirim çok az olacaktır

faizde işliyor şuan, en mantıklı yol para bulup uzlaşmaya gidip ana parayı ödeyin cezada indirim isteyin.
1.icralık hiçbirşeyim yok
2.icra edilecek ev dahil bana ait değildir.
3.uzlaşmayı ben yapmak isterim ancak aylık taksitlerle yada faizsiz ana tutarla

kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dava dosyasına gidip hesaplama yaptırın. icra mahkemelerinde 1 peşin ödemek üzere + 3 taksit yapıyorlar. taahhüt veriyorsunuz, ödemez veya ödemeyemezseniz hapis cezası var.
o iş sakıncalı hastalanıp yada sakatlanarak iş görmez hale gelirsem ne olacak . o yüzden taahhüt vermedim . vermemde. faizsiz anapara tuturanı öderim