MertcanKolatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Hocam Şimdi Şöyle Yanıt Vermek Gerekirse ;
  1. Tüm Suç Benim Diyebilirim Ödenmeyen Faturalardan Dolayı Türk Telekom(Avea) Hattı İptal Ederek. Gerekli Ceza Tutarını Faturaya Yansıtarak Bende Talep Ettiler (3.655₺). Buna Kabul Ettim Ancak Peşin Ödeme İstediler Yapmadım. 1 2 Ay Sonra Fatura İcra Dosyasına Dönüştü. İcra Dosyasını E Devletten Bakarken Farkettim Aradım Bu Tutarı Taksitlerle Ödemek İstiyorum Dedim. Ancak Kredi Kartla Taksit Yapabiliriz Dediler. Bende ve Çevremdede Bu Tutarda Kullanan Kimse Yoktu Ödeyemedim. Sonra Mahkemeye İtiraz Dilekçesinde Bulundum. Faizlerin Silinmesi ve İstanbulda Değilde Amasyada Dava İşlenmesi İçin İtiraz Formu Oluşturarak Gönderdim. Sonra Beni Aradılar İtirazda Bulunmuşsunuz. Ödeme Yapacakmısınız. Ancak Taksitli Yapabilirim Dedim. Kredi Kartı Varsa Yaparız Dediler. Bende Yok Dedim Kapattım. Ondan Sonra Ne Aradılar Nede Bir İşlem Oldu. Ama Ücreti Faiz İşlendiğini Bİliyorum 6 Ay Faiz İşlendi Şuanda Tutarı Göremiyorum. Tekrar Aramak İstemiyorum.
  2. Kaç Defa Söyledim Aylık 750 Ödeyebilirim Dedim. Kabul Etmediler. Suan Hiçbir Ödeme Yapmadım Suan Tutarı Dahil Bilmiyorum En Son 4.875 ₺ idi.
  3. Borç Faizlerle Beraber Şişmiştir Kesinlikle Ama Şuan Ne Kadar Bilmiyorum. Ancak Avukatta Bu Durumdan Pay Alsada Nakit Toplu Param Yok Malesef

Çok Haklısınız O Dönemlerde Malesef Öğrenciydim. Ayrıca İl Dışında Evde Öğrenci Evi Tutmuştuk.
Herangi bir avukatla mı anlaşmalıyım? yoksa davayı açanla mı anlaşmam lazım
şuan çalışıyorum kıbrısta düzenle ödeme sağlayabilirim ama nakit malesef yok

malesef toplu nakit istiyorlar 5 bini geçmiştir diye düşünüyorum
avukata git hocam ben şu kadar ödeyebilirim toplamını ödemem de , avukat teklifi hazırlar avea iletir ki büyük ihtimal avea kabul eder.