cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Tüm suç aveanın değil mi? siz akdinize sadık kalmamak gibi bir sorumsuzluk yapmadınız?
2. 6 Aydır dosyanın olduğunu söylüyorsunuz, bu süre içinde ne kadar iyi niyet gösterip ödeme yaptınız, yada yapabildiniz mi?
3. Eğer borcunuz 1-2 bin iken avukat gideri ve bir kaç unsur ile borç şişmesi odu ise, ilgili avukata gidip, Ben iyi niyetliyim fakat benim borcum örneğin 1500 du ben size 2500 verip borcumu temizleyebilirim, diyerek pazarlık oluşturabilirsiniz. Sıkı pazarlıkla indirim yapılabilir ama avukatın yanına nakit para ile gitmeniz gerekiyor. Veya söyledikleri gibi kredi kartı ile gitmeniz gerekiyor.

geçmiş olsun.
Değerli Hocam Şimdi Şöyle Yanıt Vermek Gerekirse ;
  1. Tüm Suç Benim Diyebilirim Ödenmeyen Faturalardan Dolayı Türk Telekom(Avea) Hattı İptal Ederek. Gerekli Ceza Tutarını Faturaya Yansıtarak Bende Talep Ettiler (3.655₺). Buna Kabul Ettim Ancak Peşin Ödeme İstediler Yapmadım. 1 2 Ay Sonra Fatura İcra Dosyasına Dönüştü. İcra Dosyasını E Devletten Bakarken Farkettim Aradım Bu Tutarı Taksitlerle Ödemek İstiyorum Dedim. Ancak Kredi Kartla Taksit Yapabiliriz Dediler. Bende ve Çevremdede Bu Tutarda Kullanan Kimse Yoktu Ödeyemedim. Sonra Mahkemeye İtiraz Dilekçesinde Bulundum. Faizlerin Silinmesi ve İstanbulda Değilde Amasyada Dava İşlenmesi İçin İtiraz Formu Oluşturarak Gönderdim. Sonra Beni Aradılar İtirazda Bulunmuşsunuz. Ödeme Yapacakmısınız. Ancak Taksitli Yapabilirim Dedim. Kredi Kartı Varsa Yaparız Dediler. Bende Yok Dedim Kapattım. Ondan Sonra Ne Aradılar Nede Bir İşlem Oldu. Ama Ücreti Faiz İşlendiğini Bİliyorum 6 Ay Faiz İşlendi Şuanda Tutarı Göremiyorum. Tekrar Aramak İstemiyorum.
  2. Kaç Defa Söyledim Aylık 750 Ödeyebilirim Dedim. Kabul Etmediler. Suan Hiçbir Ödeme Yapmadım Suan Tutarı Dahil Bilmiyorum En Son 4.875 ₺ idi.
  3. Borç Faizlerle Beraber Şişmiştir Kesinlikle Ama Şuan Ne Kadar Bilmiyorum. Ancak Avukatta Bu Durumdan Pay Alsada Nakit Toplu Param Yok Malesef

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aveada bir ara bende aynı yanlışı yaptım.

taksit ödüyodum bir 800 tlydi borcum. 4 taksit ödedim son 2 taksit kalınca bir tanesini ödeyemedim. 1 ay sonra mahkeme avukat falan 950 tl borç oldu 😊 icralık oldum 2 ay sonra hepsini birden ödedim.

ne olursa olsun taksik ile her hangi bir şey kaldırmam. param yoksa kredi kartıd kullanmam.

geçmiş olsun hocam
malesef toplu nakit istiyorlar 5 bini geçmiştir diye düşünüyorum