Seul hiç hayatında ne yapacağından yüzde yüz emin olduğun bir tanıdığın olmadı mı? atıyorum. En basitinden asla dönmiycem sevgilime derler gelip ağlarlar ertesi gün barişacaklarini bilirsin teselli edersin. Bu şimdi arkadaşinin özgür iradesi olmadığı anlamına ım geliyor. O zaman sen geleceği biliyorsan arkadaşinin karar verme yetisi yok mu? .bu da bahsettiğin 3. seçenek olmuyor mu?
Ayrıca hiç böyle aşırı sinirlendiğin bir an olmadı mı? Bir an vardir içinde kararini verirsin. Ya kavga edersin ya susarsın. Ama çok saliselik bir anda o karari verirsin. Bu da senin özgür iradendir.
Geleceği bilen ve bildiği halde seni bir sınava sokan Tanrı ya inanmak zorunda da değilsin. NEden bu kadar zorluyorsun onu da anlamış değilim
Sor dedim oturup sordun mu merak ediyorum ne yaptın ?