Bu arada arkadaşlar şunu söyleyeyim, ben gerçekten kendi bünyemin çok güçlü olduğunu düşünüyorum ki bunu sadece ben düşünmüyorum. Ancak alkol alınca şöyle bir olay var;

Sağlıkçı olmadığım için işin bilimsel boyutunu bilemem ama sanıyorum sinirleri ve beyni doğrudan etkilediğinden muhakemeyi kırıp düşüncenizi anlık davranışa yansıtıyor. Yani zil zurna sarhoş olmayıp ama o kontrol mekanizmanızı kıracak kadar içtiğinizde, eğer olumsuz bir olay yaşanmamışsa, problem yok. Mutluysanız daha fazla gülebilirsiniz, saçma şeyler söyleyebilirsiniz ama problem çıkmaz. Ancak hesapta olmayan küçük bir olumsuzluğa normal zamanda vermeyeceğiniz tepkileri verirsiniz. En basitinden o çok mutlu anınızda bile aklınıza kötü bir şey gelip takılırsa sürekli ona odaklanırsınız. Benim 2. mesajımda belirttiğim yılbaşı gecesi olanlar somut bir şey üzerinden çıktı ve dediğim gibi o gece anne-babamı siliyordum, aynı zamanda diğer yarımı kaybediyordum. O nedenle kendinizi Superman zannetmeyin. Hepimiz insanız, kana karışan maddenin tesirleri belli.