Eklenen modülün hatalı olmasından falan da olabilir, bende çok sorun yaşamıştım.
Güzel.nette benim de. Birçok düzenleme ve sonra dediğim gibi kategori sayılarını kapattım uçak gibi oldu, nitro yok henüz.
Ama ilk kurulum ile oluştuysa, otomatik kurulum yapın derim temiz temiz. cpanelde var.
Tema dosyalarını da uyumlu olan olduğundan eminseniz sorun olmaz sanırım.
bunuda deneyeceğim hocam sitemde pek fazla bir ürün olmayacak maksimum 150 200 ürün gerektiği taktirde lisanslı almak mecburiyetinde kalacağım
Merhabalar;
Unutmayın ki Nitropack'in warezini kullanmanız (!) bir sureligine ise yarar gibi gozukur ama sure gectikce ne kadar zarar vermeye basladıgını tahmin bile edemezsiniz.
bir hata yapıp sistemine yukleyen kisilerden gordugum budur. tabiki kimse 99 dolar verip lisanslı almaya yeltenmez ama onun disinda hızlandırma calismalarıda yapılabiliyor unutmayın.
sayfalar arası bir geçişte sorun yaşasam eklemti paketin lisanslı kullanacağım fakat sorun anladığım kadarıyla sql den kaynaklanıyor sorgulamayı geç yansıtıyor cevabı çok geç alıyorum şimdi sunucu değiştirilmesi için hosting firmasına mesaj yazdım ayrıca forumdan bir arkadaş ilgileniyor bakalım nasıl bir çözüm yolu bulacağız
hepinize ayrı ayrı Teşekkür ediyorum .