EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hocayı üniversiteden ATTIRAMAZSINIZ, %100 söylüyorum attıramazsınız.
Dikkat edin de siz okuldan atılmayın, görev süremde kimleri gördüm kimler geldi kimler geçti.

Arkasında siyasi desteği olduğu halde sizi gibi düşünen onlarca kişi, insan içine çıkacak yüzü olmadığı için okula gelemediler.

Bu şahıslar iftiralar attılar, örgütlendiler ama sonuç diploma alamadılar, hocalara da hiç bir şey olmadı.

Size hayatta başarılar.
Düşünceniz bu yönde olabilir saygı duyarım, böyle konuşanları görmüşsünüz sadece demekkii. Mühim olan bu değil zaten böyle bir niyetim yok. İftirayla vs olacak şey değil bunlar.

Bizim okuldaki bi hocayıda sırf düşük not vermesinden dolayı 3. sınıflar ve 4. sınıflar geçen sene toplanıp attırmaya çalıştı ama birşey yapamadı. Böyle bir nedenle tabikide hiçbirşey yapılamaz, yinede yanıtlarınız için teşekkür ederim.

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar hep birbirlerini tutarlar. Ben o hocaya atar gider yaptım diye birkaç hoca bana gözdağı vermeye çalıştı. Bende altta kalmayınca hiç birşey yapamadılar. Üniversitelerde dönen rantın ve şerefsizliğin her türlüsüne şahit oldum ben. İddia ediyorum ki okuduğum bölüm sebebiyle bu forumda en çok haksızlığa uğrayan kişide ben ve arkadaşlarımdır. Yazsam roman olur üstat altta kalma attırabiliyorsan da attır. Sesin çıkmaz ise o hocanın tüm arkadaşları seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar.
Tabikide altta kalmam, altta kalan namerttir.(kendi konum hakkında konuşuyorum) Suçumuda inkar etmeyeceğim zaten gerekli güzel bi açıklama yapacağım.