Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
İşinden edebilecek derecede tanıdıklarım var ve sebepsizce attırabilirim, ancak şimdi ben onun ekmeğiyle oynarsam Allahta sonra beni aynı duruma sokabilir. işini yaptı diyebiliriz fakat sınav kağıdını dağıttıktan hemen sonra direk gelip elini aç demesi biraz garip geldi bana. Birde yanıma geldi bağıra bağıra kopya hocam kopya hocam diye birkaç defa bağırdı diğer gözetmene doğru, kendini kanıtlattırmaya çalışır gibi... Sanki bilerek yaptı, farketmiş olsa (imkanı yok ne baktım nede gösterdim elimi, endişeli tavır diye düşünenler varsa; çok soğuk kanlıyımdır, hoca ismimle hitap edip kopya çekiyorsun dese dahi hiç çaktırmam ve korkmam sanki başkasından bahsediyormuş gibi aldırış dahi etmem) kağıtları dağıtmadan öncede müdahale edebilirdi. Dediğim gibi muhtemelen diğer hocaya yaptıklarımdan böyle birşeyle karşılaştım.
Bunlar hep birbirlerini tutarlar. Ben o hocaya atar gider yaptım diye birkaç hoca bana gözdağı vermeye çalıştı. Bende altta kalmayınca hiç birşey yapamadılar. Üniversitelerde dönen rantın ve şerefsizliğin her türlüsüne şahit oldum ben. İddia ediyorum ki okuduğum bölüm sebebiyle bu forumda en çok haksızlığa uğrayan kişide ben ve arkadaşlarımdır. Yazsam roman olur üstat altta kalma attırabiliyorsan da attır. Sesin çıkmaz ise o hocanın tüm arkadaşları seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar.