Üniversite'de böyle bir vukatınız yoksa, içiniz rahat olsun. Tutanak işleme alınsa bile kınama ve uyarı vereceklerdir. Sicile işlemez. Bu arada şunuda belirteyim. Alınan cezalar hiçbir zaman aynı dönem içinde verilemez. Sonraki döneme yansıtılır. Örneğin güz döneminde alınan ceza, bahar döneminin başında ceza süresi başlar. Aynı şekilde baharda alınan ceza, sonraki yılın güz döneminin başında ceza süreci başlar.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Böyle adamların kulağına kar suyu kaçıraksın ki bir daha böyle çakallık yapamayacak.
Ben ÜNİ'de okurken bizim sınıfta ki çocuklar hocayı şikayet etti diye bu tüm sınıfa kıllık yapıp 90 aldığımız vizenin finalinden 20 almıştık.
Bunu mail bombardımanına tutunca beni okula reklam etti, reklamın iyisi kötü olmaz o günden sonra çoğu hoca beni öğrense de hiç bir sıkıntı yaşamadan okulu bitirdim.
Kar suyunu doğru kaçırmak önemli ters teperse iş kötü. İğneleyici ama hakaret etmeden konuşacaksın ki bir daha böyle çakallık yapabiliyor mu.
Konu ile alakalı habere denk geldim şimdi;
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ca...vurdu-41071047
İşinden edebilecek derecede tanıdıklarım var ve sebepsizce attırabilirim, ancak şimdi ben onun ekmeğiyle oynarsam Allahta sonra beni aynı duruma sokabilir. işini yaptı diyebiliriz fakat sınav kağıdını dağıttıktan hemen sonra direk gelip elini aç demesi biraz garip geldi bana. Birde yanıma geldi bağıra bağıra kopya hocam kopya hocam diye birkaç defa bağırdı diğer gözetmene doğru, kendini kanıtlattırmaya çalışır gibi... Sanki bilerek yaptı, farketmiş olsa (imkanı yok ne baktım nede gösterdim elimi, endişeli tavır diye düşünenler varsa; çok soğuk kanlıyımdır, hoca ismimle hitap edip kopya çekiyorsun dese dahi hiç çaktırmam ve korkmam sanki başkasından bahsediyormuş gibi aldırış dahi etmem) kağıtları dağıtmadan öncede müdahale edebilirdi. Dediğim gibi muhtemelen diğer hocaya yaptıklarımdan böyle birşeyle karşılaştım.