Berkoslova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim battım,lanet olsun psikolojisinden çıkıp. Yaptığına çözüm aramalısın. Bir şekilde paranı kazanıp, onlardan kurtulman gerek. Eğer sabit bir maaşın var ise yanında sevdiklerin ile vakit geçir,yemene içmene harca. geri kalan, telefonun yeni versiyonuymuş falan salla. Biriktir, borzun zamanla kapanır. Fakat sen şimdi kafanda oluşturduğun delik hiç kapanmaz. Olumlu ol, çok çalış. Benim sabit bir işim yok, forumda yazılım satar,çeşitli avantajları kollarım. İnan yapacak bişey bulamıyorum şimdi, birsürü udemyden kurs aldım nafile. Açmak gelmiyor içimden. Bile bile çalışmıyorum, sen çalış. Yatmaya alışma
Kafam sürekli kötüye yorumluyor herşeyi onu durdurabilirsem herşeye çare bulmaya başlayacağım belki fakat bu süreç beni hasta edicek

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dahada dibe gittiğim doğrudur daha çıkmayıda düşünmüyorum çünkü önümde bi ışık yok
Neden benim gibi karamsarsınız bu yolun sonu ne olucak peki

ByBaLTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla ben kredi vermeleri veya vermemeleri önemli degil benim icin ama bi arastir istersen
Araştıracağım hocam teşekkürler

intiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Bahsettiğin rakamlar büyük rakamlar. ama hayat karartacak rakamlar değil.
Bence ailene bilgi versen ve olayı büyütmesen daha iyi.
Biraz zorluk, sıkıntı çekersin ama hallolur.
Hayatta sağlıktan ve huzurdan daha önemli bir şey yoktur. Allah hepimize sağlık huzur versin.
Amin hocam sağ olun Allah razı olsun

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam sayısını hatırlamıyorum ama sanırım 9 proje batırdım, en son batış sağlam oldu, bir de madencilikten 50-60k vurgun yedim.

Aylık 20-30k borç ödediğimi bilirim, korkunç bir şeydi.
Bir daha kredi ve kredi kartına tövbe diyorum.

Ekim 2019 gibi inşallah tüm borçlar temizlenecek.
Geçmiş olsun hocam Allah düşürmesin tekrar

baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sabır dilerim
Sağ olun Allah razı olsun