buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

öncelikle herkes gibi sevmesen de makama saygı duyacaksın diyorum.

Birisinin şahsına küfür edemezsin onun da cezası var ancak cumhurbaşkanı demek Türkiye Cumhuriyet'inin tamamı demektir.

Herhangi bir kişi hakaret ettiği zaman bunun yargısı da ona göre olacaktır.

Buraya çıkıp silivri soğuktur, yok ülke de şu yok bu yok yazan absürd kişilikler var ancak birilerine onlara

Eleştiri yapmak ile küfür etmenin
Yorum yapmak ile tehdit etmenin

farklı şeyler olduğunu öğretsin.

Siz yakın çevrenizle konuşurken birbirinize ana avrat sövebilirsiniz, değerleriniz olmayabilir önemsemeyebilirsiniz.

Ancak bu Türkiye Cumhuriyet'ini temsil eden makamlar da ki insanlara hakaret etme küfür etme hakkını size tanımaz.

Bu x parti de olabilir x ünlü de fark etmez.

Herkes haddini bilmeli.

Mesela üst mesaj da grafik verilmiş, bu insanların suçlu olup olmaması önemli tamamen ceza alan sayısı değil.

Hakaret etmesinler, ceza almasınlar.

Bir diğer konuya gelelim ;

Kişi orta okuldan beri bilim kitapları okuyormuş, çok bilgiliymiş ondan küfür etmiş.

O kadar bilgili ise ceza almayı da hak ediyor.

Okumak cahilliği alır ata sözümüz burada yerine geliyor o halde.

Bende Kıbrıs da ikamet ediyorum aynı bölümü ingilizce bende okuyorum ama ben hakaret etmiyorum sevdiğim veya sevmediğim herhangi bir kişiyi eleştiriyorum sadece.

Arkadaşlar işin özü şu hakaret hak değildir ülke iyiye de gitse kötüye de gitse biz halk olarak sandığa gideriz oyumuzu verip tercihimizi yaparız, küfür EDEMEYİZ.

İyi forumlar.
halk olarak oyumuzu verdiğimiz için hakaret yiyoruz. Hayır oyun verenler teröristtir lafı hakaretten de öte benim gözümde