delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,

İlk kez böyle bir konu açıyorum.

Kaynarcada oturan geçen yıl yardım ettiğim Ayşe hanımın yardıma ihtiyacı vardır. Yeri bizzat gidip gördüm. İlgilenen arkadaşlara da telefon ve adresi özel mesajla atacağım. Zan altında kalmamak için yardım parası olarak bana birşey göndermeyin. Para yardımı yapacaklar fatura bilgilerini alırım oradan ödeme yapar hem faturaları ödenmiş olur.

Acil olan ihtiyaçlar:

- 9 yaşında erkek çocuk kıyafeti (hiçbirşeyi yok)
- Dolap boş yiyecek yardımı
- Evde böbrek hastası var (devlet ihtiyaçlarını karşılıyor bu hastamızın fakat yeterli değil)

Bunun yanında Pendik Belediyesinden 150+100 toplamda 250 TL yiyecek yardımı alıyorlarmış fakat neye yeter. Komşulardan destek olmazsa yapacakları birşey yok.

İlglenenler bana özelden yazsın Adres ve Telefon bilgilerini paylaşacağım, bizzat yerine gider görürler öyle yardım yaparlar. Ben yarın tekrar gideceğim.

Başka atladığım birşey varsa moderatör arkadaşlar eksiklerimi yazsın konuyu düzelteyim.

Dediğim gibi adres ve telefon bilgileri mevcuttur, kargo ile gönderim sağlayabilirsiniz, iletişim kurun birşey göndermeden. İhtiyaç olmayan birşeyi göndermeyin.


Kişiyi aramaya çekinen veya bizzat benden bilgi almak isteyenlere de telefonumu yazarım.

Son olarak kargo parasını karşılayamayan arkadaşlara da anlaşmamız üzerinden ücretsiz olarak aldırabilirim.

Şimdiden yapacağınız hayırların kabul olması dileğiyle.
öncelikle böyle bir şeye aracı olduğunuz için teşekkürler.

ufaklığın şuan eksik bir şeyi bulunuyor mu? alınabilecek herhangi bir şey var mıdır?

kıyafetler tamamlandıysa kırtasiye olur, oyuncak vs ne olursa.