mutlaka iyi bir mobil uygulaması olmalı, saçma sapan hacimsiz coinler olmamalı zaten yerli borsaların genel kullanım amacı binance vs.ye para çıkarmak bu nedenle az ama iyi hacimli borsayı hedeflemelisiniz. aklıma gelen ilk iki şey bu hocam. btcturk bu ikisini yaparak kazanıyor bence
ayrıca görsel gayet hoş duruyor
Hacim oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sosyal medyada BTC vb. reklamları yasak ama tanıtım için anlaşma sağladığımız büyük haber siteleri bulunuyor.
arayüz gayet güzel olmuş referans sistemi eklenebilir bence. binance'taki gibi komisyonun bir kısmı referans getirene verilir.
Referans geliri sistemi olacaktır. Komisyon gelirlerinin %80'ini üyelerimiz arasında bölüştürmeyi planlıyoruz. Bir süreliğine hiç kâr etmeyeceğimizi biliyoruz ama hacimde hedefi tutturursak %20'lik komisyon geliri giderleri karşılamaya yetecektir.
7/24 bankadan yatırma/çekme olmazsa olmaz.
papara ile de anlaşılabilir.
mesai saatleri saçmalığına girmeyin lütfen.
takip
Papara ile anlaşmayı mutlaka yapacağız. 7/24 para çekme konusu biraz problem yaratıyor. Bunun sebebi de 10 bankadan 8 tanesinin Kripto para borsaları ile çalışmak istememesidir lakin biz bunları aşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar.