Cla serisi arka sıkışık biraz. Ama içeriği, iç kalitesi tartışılmaz. Mercedes kalitesi var. Hem içte hem de dışta sportif bir görünüm kazandığı için dışarıdakilerin ve içeridekilerin de yorumu olumlu olur ilk bakışta. Renault motoru kullanma olayı, Mercedes'in sıfırdan motor üretme yerine kullandığı dizel motorlar var. Renault dünyanın en iyi dizel motorlarını üretiyor, neden kullanmasın Mercedes? Neden sıfırdan motor üretmek için ayrı bir bölüm açıp masraf yapsın kaldı ki dizel motorlar piyasadan adım adım çekilecek. Dizel motor
geliştirmiş Mercedes, yeni bir haber bu 2018 haberi. Bu yüzden Renault motorunu tercih ettiler. Ayrıca Rrenault'un motoru, biraz sesli. Konfordan ödün verilen bir motor. Ama yakıtı iyidir eminim ki. Dizel olduğundan kaynaklı doğal olarak sesli oluyor ufak hacimli motorlar. Bir de CLA 200 serisi benzinli kullanıyor, yani Mercedes'in motoru. Dizel motorlar bildiğim kadarıyla Renault'un.
Mercedes CLA 200'de karar kıldıysanız, önce diğer alternatif onun seviyesinde araçlarla test sürüşü yapın, daha sonra Mercedes CLA 200 ile test sürüşü yapın. Bazen bir anda heyecandan bazı rahatsız olduğunuz durumlar gözden kaçabilir. Konfor düşünüyorsanız CLA mantıklı bir seçenek değil. Konfordan ödün veririm diyorsan o ayrı.. CLA 200 tam sana göre. Ne kadarlık bir bütçen olduğunu bilmiyorum -sıfır mı ikinci el mi alcaksın o konu için-, benden sana tavsiye alternatiflere de bakman, audi a5, bmw 4 serisi, m4 serisi gibi ara model alternatiflerine de bakabilirsin. Son zamanlarda görünüm açısından güzel modeller çıkmaya başladı.
Cevap için teşekkürler.
Yani şimdi şöyle bir şey var, benim en son kullandığım araba Reno Clio'ydu babamın, 2008 model. Daha da başka araba kullanmadım zaten. Genç işi, spor görünümlü ve prestijli bir araba bakıyorum.
Clio'dan sonra CLA zaten bana muhtemelen Ferrari gelir diye düşünüyorum. Ve ikinci el bakacağım.