Merhabalar,

Password Uygulamamın kodlarını satmaya karar verdim. Kendi Play hesabımda şuanda mevcuttur indirip test edebilirsiniz. Ciddi alıcılara teklifleri doğrultusunda istatistikleri gösterebilirim. Sağlam bir ASO ve reklam ile iyi yerlere gelebilir. Uygulama tamamen İngilizcedir fakat Türkçe çevirisini de yaptım. Uygulamanın şuanki sürümü %0 crash oranına sahip. Play Hesabımı değil SADECE kodlarını satıyorum.

Fiyatı: 200TL

Demo Uygulama: PassVault - Online & Offline Password Manager

Sunacağım Hizmet:
  • Sizin adınıza Online Database hesabı açıp uygulamaya ekleyeceğim.
  • Admob reklamlarınızın kodunu uygulamaya ekleyeceğim.(Admob onay vs. bu size kalmış ben sadece hesabınız varsa onu eklerim.)
  • Uygulama çöktüğünde size bildirim atan sistemi size hesap açarak ayarlayacağım.(Firebase Google)
  • Tüm kodlarını size vereceğim.

Satış Koşulları:
  • Yukarıdaki hesaplardan herhangi biri sizden kaynaklanan sorunlardan dolayı reddedilirse sorumluluk bana ait değildir.
  • Play'de yayınlarsanız asla para ve indirme garantisi sunmuyorum bu size kalmış bir şey.
  • Herhangi bir tasarım ve logo değişikliği yapmayacağım, sorumlu değilim ve olmayacağım. Bu size kalmış.
  • Kullandığım Online Database aylık 10 Bin sorgu limitine sahip bu limiti geçerseniz aylık ücret talep eder. Bunu bilerek teklif veriniz. (10Bin sorguyu geçiyorsanız büyük ihtimalle rahat bir şekilde o ücreti karşılarsınız. $5 ile $100 arası değişiyor.)
  • Kendi Google Play hesabınız olmalı ben hesabımı paylaşmıyorum maalesef.

Ciddi alıcılar teklifleri ile birlikte sorularını Ö.M. yoluyla sorabilirler.

Hayırlı Seneler Dilerim