Selam
Trabzon okadar büyük bir şehir değil. Ulaşım konusu rahat olduğu için merkeze tutarsanız otelenizi her gezi notasına kolay erişiminiz olacaktır. Tabi burada siz nasıl bir tatil planınız var. Ama her yerimi gezmek doğa ile baş başa kalmakmı. Eğer doğa ile kalcaksanız Uzungöl dicem ama orası öldü artık. En doğrusu yayla kentler olacaktır. Örn Hıdırnebi Yayla kent. Yok biz şehri hep gezicez derseniz. Merkezde bir otel odası yeter. Benim tavsiyem Yalı Park Otel hem havalimanının tam karşısında hem tüm lokasyınlara yakın.. Deniz kıyısı vs olacaksa Ramada Plaza düşünülebilir. Tam Merkezde olsun derseniz. Usta Otel olabilir. Tabi burada önemli olan bütçe.
Doğa ağırlıklı gezinti yapmayı düşünüyorlar fakat ziyaret etmişken şehirde de görülecek yerleri gezmeyi istiyorlar. Güzel tavsiyelerinizi teker teker inceleyeceğim ve en uygun tercihi yapmaya özen göstereceğim. Açık konuşmak gerekirse konuda da bahsettiğim gibi bu tatili onlara ben hediye etmek istiyorum ve bütçe sıkıntım yok çünkü bu sene içinde sağlık nedenleri ile aileme o kadar çok yük çıkarttım ki, onlara bir tatili çok görmüyorum. Tekrar teşekkürler.
Trabzon Ortahisar Öğretmen evi, konumu meydanda gayet merkezi. Ulaşım zaten zor değil Trabzonda dolmuşlarla hallediliyor. O kadar büyük bir şehir değil sanıldığı gibi.
Ulaşım yönünden sıkıntı olmadığını daha önce birkaç arkadaştan duymuştum bende fakat hiç gitmediğim için bir bilgim yok bu konu hakkında. Özellikle Karadeniz turlarına kıyasla Trabzon içindeki ulaşımın yorucu olmayacağını düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.