Merhaba arkadaşlar. Bazı fazla malzemelerimi satışa çıkardım. Mobil uygulamam için tanıtım yaparak bedavaya alabilirsiniz. Konunun en altında liste var. Öncelikle listeden almak istediğiniz ürünü yorumda belirtip rezerve etmelisiniz. Gerekli puanı iki hafta içinde tamamlarsanız ürününüzü gönderiyorum. İki hafta içinde az da olsa çabanız olmadıysa size bildirip rezervenizi kaldırıyorum. Bir başkasının alabilmesi için.
Nasıl puan kazanacaksınız?
1. Öncelikle hırdavat, malzemem vb satışı yapılan bir dükkan bulacaksınız. Bu işyeri sahibine Sorbull Dükkan android uygulamasını yükletip, uygulamadaki dükkan kayıt işlemini tamamlayacaksınız. Sonra uygulama üzerinden dükkan sahibine 10 adet ürün eklettireceksiniz. Bir dükkan için bu adımlar tamamlandığında
30 TL puan kazanırsınız.
2. Daha fazla puan için aynı işlemi başka işyerleri için de tekrarlayacaksınız.
3. Puanlar sadece listeden alışveriş için kullanılacaktır.
4. Kargo ücreti puanlardan düşülür.
5. Puanlar paraya dönüştürülemez, fakat ileride farklı ürün girişleri olacaktır.
6. Tepkilere ve katılım yoğunluğuna göre puanlarda ve işleyişte değişiklik olabilir.
Fakat bir ürün rezerve ettiğinizde kurallar neyse, iki hafta içinde hiçbir kural değişiminden etkilenmezsiniz.
Ürünler:
ürün ve fiyat detaylarını
şuradan görebilirsiniz.
Bosch 18v 4amper Lityum Iyon Batarya 170 TL
Dell USB F Klavye 20 TL
İpe Dizili Havuz İnci 30 TL
LG E400 pasaport kayıtsız android telefon 30 TL
Nokia 1200 Telefon 30 TL
67 mm Fotoğraf Makinesi Lens Filtresi 3 adet 50 TL
EN-EL 5 Nikon P500 Pil Şarj Aleti 10 TL
İstiklal Harbi Gazetesi 100 TL
Antika Boru 100 TL