Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam para istemiyoruz diyorsunuz yurt dışına çıkarmak için iş adamı bulmamız lazım diyorsunuz? İş adamı adını kullanarak mevcut randevunuzu ön sıraya mı aldıracak durum nedir ne talep ediyorsunuz daha açık olursanız muhakkak yardımcı olacak birisi çıkar. Durum maddiyat ise gerekli doktor raporları vb. tam olarak başvuru sürecini bilmiyorum ama valiliğe başvurarak bağış hesabı açılmasını sağlayabilirsiniz. Bunun dışında farklı bir mesajda R10 içinden toplayalım vs. yazmışsınız fakat buda pek mümkün olmaz insanlar yaklaşmayacaktır resmi bir hesap sunulmadığı için çünkü yasal olmaz devletin haberi olmadan bağış toplamak. Başvurduk sonuç alamıyoruz denilmiş gidip neden sonuç alınamadığını soruşturun valiliğe işlemleri hızlandırmaya çalışın durum aciliyetini bildirin.

Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur kardeşimiz.
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam demek istediğimiz "valilik izni olmadan yardım alamazsınız vs değil"
demek istiyoruz ki "valilik izni alırsanız bizde kampanyayı duyurmaya yardımcı olabiliriz"

valilik izni dememizin sebebi güvenmemezlik değil. Sonuna kadar güveniyoruz. Ancak Türkiye burası her türlü sıkıntı çıkabilir
kusura bakmayın biraz kafam yerin de değil anlıyorum demek istediğinizi biz kendimiz yardım toplamak yerine yönetim yada forum da güvenilir adam bulup onun hesabıma yardımı yaparız kendisi ise yurt dışından bir tanıdık bulup onlar ile babama bırakırız olayı yönetimden onay gelirse bütün evrakları ve valilik iznini hepsini göndereceğim kendilerine