Sizin gibi bilgisini paylaşan başkaları da kazansın isteyen insanlara çok saygı duyuyorum. Allah bereket versin.
merhaba,
iyi dilekleriniz için müteşekkirim, sağ olun. umuyorum herkesin hedefine ulaşması kısa süre içinde mümkün olur.
İnşallah istediğin sonucu en kısa sürede yakalarsın bu açıdan hayırlı olsun diyeyim.
"Bir ara spin içeriklerle paravan blog sistemi denemeyi düşündüm, henüz yapıp yapmamakta emin değilim; iyi olarak gördüğüm birkaç kişiden yardım istedim ancak dönüş yapamadılar, canları sağ olsun. Bu konuda olumlu ya da olumsuz deneyimleriniz varsa dinlemek isterim. "
Bu konuya değinmek gerekirse de ben yardımcı olayım, kesinlikle spin tarzı şeylerle uğraşıp bir paravan oluşturmayın çünkü kardan çok zararı olacaktır. Google artık o boyutlardan bahsetmiyorum sitenin kendisinden daha düşük sitelerden referaans almasına bile olumsuz bir bakış açısı takınmış durumda.
Bu sebeple backlink alırken ileri görüşlü olmanız ve sizin sitenizin çok aşağısında kalmayacak, Google'ın politikalarına aykırı davranışlar sergilemeyecek olan sitelerden backlink kazanmaya çalışın.
merhaba,
ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. şimdilik askıda duruyor zaten o proje, site bu şekilde devam ederse hiç ihtiyacım kalmayacak böyle şeylere, ki sizin de söylediğiniz üzere risk oluşturabilen durumlar ve siteyi de riske atasım yok.
tekrar teşekkür ediyorum.