Merhabalar,
BTK kararıyla kesin olarak 1 Ocak 2019'a kadar AKN'lerin ISS'ler tarafından zorunlu olarak kaldırılması kararını okumuşsunuzdur.
Peki uydular mı,uydular çünkü zorundaydılar amaaa...
2019'dan itibaren alınabilecek tarifeleri ISS'lere göre aşağıya bırakıyorum,sizce kaldırılan AKN'mi ?
(Bu arada sınırsız 4mbps,sınırsız 6mbps gibi tarifeler var,telefonda 5g devrim diyorsunuz evlere 4mbps internet veriyorsunuz.Halimiz içler acısı..) Türk Telekom Vodafone Turkcell SuperOnline Türksat Kablonet
(Akıllı sınırsız olarak adlandırılan tarifeler internetin yoğun kullanıldığı zamanlarda belirli hız düşümleri yaptırıyor.Örnek olarak 17:00 - 00:00 arasında 25Mbps olan bir tarifenin 10Mbps'e düşürüyor )
Aşağıdaki firmalar henüz 2019 tarifelerini yayınlamış değil,ya da ben ulaşamadım.Ancak bu firmaların bu fiyatlara bu hizmeti vermesi bizim için mutluluk verici,kendi adıma teşekkür ediyorum. TürkNET Millenicom NetSpeed
Şunu belirtmeliyim ki;burada amacım hiçbir firmayı karalamak değildir.Hatta bunu kanıtlamak için şu an kendi kullanmış olduğum ISS hakkında bilgi vermeyeceğim..
Keyifli ve zamsız günler dilerim.