conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnunsanız değiştirmeyin çünkü burada maliyeti arttıran durum farklı. Radorede barındığınızı söylemişsiniz. Radore zamanında 1000 TL + KDV'den kampanya adı altında müşteri çekti. 1 kWA dahil olarak ve uygun fiyatlara enerji sunarak kabinleri doldurdu. Sonrasında doların artışı itibari ile enerji şirketleri, enerjiyi eurocent bazında aldıkları için %60 civarında zam yaptı. Verimerkezleri de bu zamı müşterilere yansıttı. Dolar düştü mü düştü evet ama ererji şirketleri henüz bu düşüşü yansıtmadı. Önümüzdeki günlerde %10 indirim yapılacağı açıklandı ama henüz indirim sağlanmadı ve sağlansa da verimerkezleri bunu yansıtacak mı merak konusu. Dolayısı ile çalıştığınız yerden memnunsanız, hizmetlerini beğeniyorsanız, enerji olarak onların uyguladığı birşey mevcut değil. Memnuniyetsizliğiniz yoksa ve memnun kalmaya devam etmek istiyorsanız daha aşağısında bir arayış gerçekten hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olur. %10 enerji indiriminden sonra verimerkezleri de bu indirime uyup fiyatı aşağı çekerlerse ama sizin çalıştığınız firma bunu size yansıtmazsa o zaman haklısınız ona bir lafım olmaz ama mevcut durumda bu çalıştığınız firmanın şuan için elinde olan bir durum değil.

Hocam bildiğim kadarıyla ikimiz de aynı ülkede yaşıyoruz Ben bu yaşıma geldim, Türkiye'de yükselen bir şeyin fiyatının orta-uzun vadede düştüğüne asla şahit olmadım. Dövizin düştüğüne de inanmıyorum. Yani ekranda doları 5.27 görüyoruz da seçimden sonra rakamları en iyi ihtimalle ters sıradan okuyacağımızdan eminim
Not: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.