Arkadaşlar mesajlarınızı beğeniyorum. Fakat cümlelerinize harfiyen katıldığım için değil. Değerli zamanınızı ayırıp cevap yazmaya kıymet gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Lütfen böyle algılayınız.
Est. Kimse de zaten sitem etmiyor aslında sizi korumaya çalışıyor. Bu işin net fiyatlarını paylaştık hepimiz. Keşke enerji ucuz olsa kim istemez ki müşteri almayı. Ama yapılan matematikler hatalı ve hal böyle olunca da ilerleyen süreçte tekrar bir değişiklik için uğraşmayıp bu işi gerçekten olur fiyatlarla almanız için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aksi durumda firmanın sizi göndermeye çalışacağını, düzgün matematik yapmadığını ve bu işin maliyet değerlerinin bu kadar ucuz olmadığını söylemeye çalışıyoruz. Samimi olarak söylüyorum ki Daghan bey hiçbir zaman çifte standart yapmaz. Mutlaka bir yanlışlık var. Enerji bizde kWA birim fiyatı 1 TL iken bu kadar düşük fiyat vermez ki zaten onu da kurtarmaz. Şuan barındırdığınız yere de haksızlık etmemek için net belirtmek gerekir ki yüksek ödemiyorsunuz hatta az ödüyorsunuz.