Bakınız Daghan bey de belirtmiş. Sunucu 1A'ya kadar enerji tüketiyorsa diye. Sizin sunucunuz keşke 1A enerji tüketse herkes uygun verse ama anlaşamadığınız nokta sunucunuz ortalama söylediğiniz kWA değerine göre 2.5A civarı bir enerji çekiyor. Hal böyle olunca da Daghan bey'in size sunduğu teklif 1A için ise gayet mantıklı. Bir de 2.5A çekiyor diye yazarsanız gelecek teklifi göreceksiniz zaten.
İyi de hocam

Benim sunucuda çift power var ve her bir power 1 amper enerji tüketiyor.
Sunucumun güç kullanımını ve Dağhan Bey'in ne söylediğini tam olarak paylaşıyorum. Kendisi de zaten "her bir power 1 amper tüketiyorsa" diyor.

Gördüğünüz gibi güç tüketim tablosu ortada. Her bir power 1 amper kullanıyor. Dağhan Bey'de zaten bunun bilincinde olarak bir şey yazmış.
(Dağhan Bey özel mesajımızı paylaşıyorum fakat teklifin bana özel değil, genel bir teklif olduğunu söylediğiniz için sakınca görmedim. Eğer rahatsız olduysanız kaldırabilirim)
Siz de diyorsunuz ki elektrik maliyetine barınıyorsunuz. Anlamadım açıkçası ?
Merhabalar,
Söylediğiniz hiç mantıklı gelmedi hocam. Kim niye zararına satış yapsın. Ya çok yakın arkadaşınız olacak yada size borcu olacak ki zararına versin. 15A aldı ama satamıyor hemen paraya çevirmek için verecek adam 2 ay sonra müşteri bulunca "Biz şuna zararına vermiştik şimdi ondan kazanmamız gerek" diyecek ve fiyat yine hep aynı hesap yaktığınıza gelecek. Bu şekilde siz günlerde ya barınacak yer ararsınız yada mantıksız bir şekilde dolandırılır 2 ay sonra yine konu açarsınız.
Hocam Dağhan Bey niçin böyle dedi o zaman bir açıklar mısınız?