Darklord nickli İnternet Bilişim Onur (Bey) ile anlaşmıştık ama bizi çok oyaladı. Kendisi değil, şirketi oyaladı, zira kendisi hasta yatıyormuş geçmiş olsun, anlayabiliyoruz.
Şikayet konusu açmıştım ama sanırım yandaş veya kendisinden hizmet alan moderatörler konuyu silmiş, herhangi bir açıklama da yapılmadı neden silindiğine dair.
Bilindiği gibi hosting şikayetleri bölümü sadece üyelere açık bir bölüm. Yazılan şikayetler indexlenmiyor, sadece forum üyeleri olarak bizler okuyabiliyoruz.
Ama şikayetimin bu şekilde silinmesine "uyuz" olduğum için aynı metni bloglarımda ve şikayetvar da paylaşmaya karar verdim. Görüldüğü gibi birşeyleri örtbas etmeye çalışmak daha geniş kitlelere yayılmasına sebep oluyor ve olacak.
Arkadaşlar örnek veriyorum 42 lik kabini olan bir arkadaş vardır. 40 u su doludur. 15 amper enerji almıştır, 12 sini kullanıyordur. Böyle bir arkadaş gayet teklif verebilir diye düşünüyorum.
Hocam öyle diyorsunuz ama Dağhan Bey'in müsadesi olursa kendisinin (Yani DGN nin sahibinin) yazdığı şeyi paylaşmak istiyorum.
Zira bana özel bir teklif değil, herkese aynı bir teklif olduğu için bu mesajı paylaşmakta bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.
Bana sadece gece drive'a 30 gb yedek alırken işlemleri hızlı bitirmek için 1 gbps port lazım. Ama 1 gbps port alınca fiyat baya bir artıyor.
Yani elektrik tüketimi sizin söylediğiniz gibiyse Dağhan Bey nasıl böyle diyor anlamadım açıkçası?
Eğer 1 gbps portu olan bir arkadaş varsa uygun bir teklif verebilir diye düşünüyorum.