güncelleme ne zaman bilmiyorum ama grafik resmini koydum
site türkçe ve 2 yıllıkbir wev sosyal medya destekle 300 bulduruyor yoksa organik aramalarda daha cok geliri var sanırım
Siteyi görmeden bir şey diyemeyiz -
ki siteyide kimseye göstermeyin - ama
-hit sosyal medyadan çekiliyorsa
-botlu, spinli, c/p dayalı bir sistemse
-editör masrafı ve ilgi çok gerektiriyorsa (aşırı fazla)
-2 yılda yerini sağlamlaştırmamış bir siteyse
astronomik rakamlar yazmayın hocam. Adsense hesabı şuan için güncelleme gelmediyse güzel fiyatlara satılıyor. Ama güncelleme geldiyse de 300-500'e satılır. Daha aşağısına vermeyin adsense her zaman değerlidir.
fakat;
-site yerini sağlamlaştırmış sektöründe marka bir site ise
-hali hazırda bir hiti var ve buna ek olarak hiti sosyal medyadan organik şekilde -
sizin beslemeniz ile değil organik kullanıcıların tavsiyesi ile - destekleniyorsa (
buraya dikkat.. Destekleniyorsa diyorum. )
-sektör olarak tbm yüksek, ilgi ihtiyacı az bir site ise
Acımayın

Gerekirse sitenin aylık gelirine editör tutun belli bir süre unutun siteyi. Yukarıda belirttiğim fiyatın kat ve kat üstüne satın.
Standart ücretlendirmeyi belirttim. Çok ekstrem durumlarda belirttiğim şekilde çok sayıda site satışı yapıldı, aylık 15 tl gelirli sitenin 1000 tl ile satışı yapıldı. Yüzlerce örnek var.
Aylık 15 lira gelirli sitenin önü açıksa ve yüklendiğinde iyi kar getirecek bir sektör ise 1000 liraya satılır fakat siteyi görmeden sektör bilmeden aylık 300 getiriyor lafına istinaden x32 yazmanız biraz garibime gitti hocam. Yüzlerce örnek var evet ama kategoriye de bakarsanız 100lerce konu var çöp halde sadece meraklı pmlere maruz kalan.