illa bir sirkette mi calismak zorundasiniz? Sahis sirketi acin, kendi uygulamalariniz uzerine calisin, yayinlayin kazanin. Bu surecte kendinizi cok daha iyi gelistirirsiniz.
Hocam genellikle bir şirkete girip orda bir mentorla pişip ardından yapıcaksam belki şirket olayını düşünüyorum. Şuanda android üzerine şahıs şirketi açsam hangi alanda nasıl bir çalışma yapmam gerektiğini hakim değilim.
Unity üzerine staj yaptım demişsin unity developer arayan şirketlerde çok daha fazla şansın olur. Tavsiyem unity developer olararak oyun şirketlerine başvur daha kolay iş bulursun.
Evet, aslında staj yaparken çok hoşuma gitmişti fakat o yazın ardından kötü bir sonla ayrılınca ben de kendimi komple android'e verdim ama tekrar düşünebilirim. Kendimi nedense Android alanında bir sebeple tutmak istiyorum ama sebebi bulamıyorum. Teşekkürler yorumunuz için.
hedefin yurtdışı olsun.
senin iş piyasası Türkiyede ne zaman artar ?
türkçe reklam gelirleri arttığı zaman artar.
ingilizce uygulama herkes yaptırmıyor. yaptırmak istemiyor vs.
Hedefim zaten yurtdışı hatta bazen yurtdışındaki ilanlarada bakıyorum gerçekten burdaki gibi yüzlerce şey istemiyorlar tek bir alanda uzman olman onlar için yetiyor. Ama kafamda o kadar spesifik düşünce var ki onun içinde yurtiçindekini çözemeyince yurtdışı olayına girişemiyorum.