Google bunları sadece boşluk olarak görüyor.
bunun size hiç bir faydası da yoktur zararıda yoktur, google bana değil kullanıcıya odaklanın diyor kullanıcıya odaklanın, her duyduğunuz okuduğunuz şeye inanmayın.
kaynak:
https://www.youtube.com/watch?v=T2_7PTio3Qc
konu sadece bilgilendirme amaçlıdır.
Ben yıllardır bunu söylüyorum ama r10 gelenekleri işte insanlar sömürülüyor seo adı altında. para kazanmadan para harcamaya başlıyor sonrada nasıl daha çok para kazanırım diye eğitim setlerine adsense kitaplarına 100 lerce para veriyor. o verdikleri paralarla konu araştırması yapıp içerik üretseler, faydalı içeriklerle zaten kazanacaklar.
R10'da bana göre hit ve kazanç arttırma anlamında işe yarayan şeyler 1 reklam yerleşimi (Kazanç arttırmak için hayati önemi var), 2. alanınızla alakalı alexası malexası önemli olmayan domain değeri meğeri önemsiz, siteyi incelediğinizde eğer tecrübeniz varsa kalite kokuyorsa tanıtım yazısı (Fiyatıda önemli değil), 3. banner reklam (Direk giriş sayısını arttırmak için seo ile alakası yok sadece hit).
iç seo, dış seo, vb. benim tecrübelerime göre gereksiz. Hatta seo eklentileride gereksiz. Sonuçta bir robot ile bir insanı karşılaştırmak mantıksız. Yazılarınızn ilk paragrafına olayı kısaca çözümleyin, diğer paragraflarda laf salatası yapmadan bilgiyi insanlara verin o iş tamam. 10 senedir böyle yapıyorum aylık 500 binden fazla ziyaretçi ağırlıyorum. Kullanıcı gibi düşünürseniz Google'da 1. sırada çıkabilirsiniz.