Dağıtılacak Hediyeler:- 1 adet Action Games Pack (10 adet oyun)
- 1 adet Minimal Games Pack (8 adet oyun)
- 1 adet Indie Games Pack (5 adet oyun)
- 1 adet Racing Games Pack (4 adet oyun)
- 1 adet Hit Games Pack (4 adet oyun)
Katılım Koşulları ve Kurallar:- Çekilişe katılmak için 2D Shooter oyununu mobil cihazınıza yüklemeniz, Google Play Store'da 5 yıldız vermeniz ve güzel bir yorum yapmanız yeterlidir.
- Çekilişe katılmak için oyunu yükleyerek, yıldız veren ve yorum yapan üyeler konu altına yorum yaparak katıldıklarını belirtmeli ve
r10oyuncekilisi@hotmail.com adresine forum üye adı ile Google Play Store'da çekilişe katıldığı rumuzunu göndermelidir. - Çekilişe her forum üyesi sadece bir defa katılabilir.
- Çekiliş R10 çekiliş aracı ile yapılacaktır.
- Katılım 08.01.2019 24:00'da sona erecektir
- Çekiliş 09.01.2019 14:00'da yapılaca ve sonuçlar aynı gün açıklanacaktır.
- Kazananılan hediyeler devredilemez ve satılamaz.
- Paketler içerisindeki oyunlar reskin (görsel öğelerin yenilenmesi, değiştirilmesi) işlemi yapılmadan store'lara yüklenemez. Aksi takdirde
developer hesaplarınız banlanabilir. Bu tür bir durumda sorumluluk tarafımdan kabul edilmez.
Yeni yılın sevdiklerimizle birlikte; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tabiki bol kazançlı olaylara vesile olmasını temenni ediyorum.
Not: İlk kez böyle bir çekiliş düzenliyorum, bu nedenle gerekli olduğunu düşündüğünüz bir ekleme veya düzeltme olur ise mazur görmenizi ve belirtmenizi rica ediyorum.