Evlenmeden önce düşünecek çok fazla soru var. Nelerden feragat edebilirsiniz? Edebilir misiniz? Ederseniz yine de mutlu olabilir misiniz? Hobilerinize ne derece bağlısınız? Kendiniz ile başbaşa kalmayı ne kadar seviyorsunuz?..vs gibi üzerinde çok ciddi düşünülmesi ve kesin olarak cevaplanması gereken sorular var.
Bunların cevabını kendinize vermeden karşı tarafa evlilik kelimesini bile sarf etmemek gerekiyor. Az buz değil çok ciddi işler bunlar. "Olmadı boşanırım" zihniyetini doğru bulmuyorum şahsen. O zaman ben de diyorum ki "olmadığı zaman direkt boşanmayı seçeceksen neden evleniyorsun?"
Günümüzde çok fazla boşanma davası yaşanmasının sebebi de bu aslında.
hocam ben boşanma taraftarı değilim ben eski kafalıyım hanımlarımız kadınlarımız değişmiş yeni bin yılın hanımları babalarımızın annelerimize yaptığı gibi yapamıyoruz sıkıntı burada sonra boşanma davası oluyor
aynı hayatı paylaşmadığın insana tazminat ve nafaka vermeye hazır ol.
bu nafaka olayı vardı 100 günlük eylem planında bende evlenmek için onu bekliyorum ama açıklanmadı.
oda ayrı sıkıntı haklısın
Abim yaşındasınız hocam size akıl vermek öneri vermek benim haddime değil.Daha hayatta tecrübe edeceğim çok olay yaşacağım.Fakat nacizane görüşümü belirtmek isterim.2 tane çocuğumuz var demişsiniz bu kadar herşeyi boşverip kestirip atarak konuşmamalısınız bence ılımlı olmak alttan almak iyidir .İleride ayrıldığınızda o 2 çocuk büyüyünce çok farklı psikolojiye giriyor genel olarak normalden fazla annesi babası ayrı arkadaşım oldu hepsi farklı kafada uçuk psikolojisi anormal derecede bozuk insanlardı onlarında güzel,mutlu,huzurlu ve düzgün yetiştirilmeye ihtiyacı var.İyi gecelerr
yok hocam evlenince anlayacaksınız evin reisi erkek hikaye kadının dediği olmayınca evde ne dirlik kalır nede huzur dediğini istediğini yaptırıyor ha yapma alma yandı çukur ova yandı birde sadece kadınla mücadele etmiyorsun çocuklarınıda sana dolduruyor bir bakmışsın derini yüzmeye hazır üç can

oğlum kızım gel diyorsun işten gelmişsin sevecen çocuklar sabahtan akşama kadar dolmuş bakıyom oğlan gelmiyor saklanmış erkek çocukları analarını korumacı çok sever kavga anında hep anasına arka çıkar

olay bu ama atlattık 1000 kayme halı aldım sorun çözüldü yine olan bana oldu