kumarda acaip şanslıyım ozellikle texas poker de her hafta sonu 2-3 gece 10 kişilik masada oynarız az oncede oyundan geldim 10 geceden en az 7 sınde karda kalkarım oynadığım kişilerde öle boş insanlar değil avukat muhendis vsvs en son rulete takmısdım kafayı 50 tl atıp 1 ayda 1800 tl yapıp cıkdım bakdım gecem gündüzüm karısdı bırakdım cıkdım şimdi aklıma bile gelmıyor...en son iddaa da 4 maca sıfır basıp 4 ü geldi ama iddaaa da şansım vasat tarafsız olamıyorum o yuzden oynamam...
Poker grubuna beni de dahil etsene

Poker şanstan ziyade akıl, blöf ve tecrübe işi ama rulet sürekli oynamayı önermiyorum hocam arada bir zevk için oynanır ancak sürekli oynarsan 1 kazanır 2 verirsin. İddaa desen zaten bu sene önceki seneler görülmemiş şikeler döndü, en iyisi poker ve bizim Adana yöresinde çok oynanan Black Jack benzeri ancak çok daha zevklisi 31 denen oyun var o da sarıyor

Bu arada yazım konu dışı oldu yazmışken cevap da verelim
5 dakika konuşmamda insanların karakterini anlarım , hiç bir zaman kişiler hakkında duyduğum ilk izlenimler beni yanıltmadı.
Rusça ,Arapça, Ukraynaca iyi , İngilizcem uzun yıllar konuşmamama rağmen orta derecede. Bir Ülkede 1 yıl kalmak dilini iyi öğrenmeme yetiyor.