Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olayı ilahi yardım olarak nitelendirmek, dedelerimizin ninelerimizin emeklerini, haklarını göz ardı etmektir. Ciddi saygısızlıktır.
adkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir yorum okumadan gülmeye geldim.

3 gün sonra sene olacak 2020 arkadaşlar uyandırayım.

Şakası bir yana bu vatan için canlarını vermiş insanlara yapılan saygısızlıktır.
KOLCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kameralar kayıt cihazları yaygınlaşınca düşman yutan bulutlar, gökten inene evliyalar kayboldu gitti. elalem onlarca yıldır ortadoğuda içinden geçmediği müslüman ülke bırakmadı, ama nedenle yetişemiyor bu bulutlar ve gökten inenler.. görmüyorlarsa demek ki
Celsius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çanakkale'de düşmana geçit vermememizin nedeni Türk askerinin kuvveti, iman gücü, askeri becerisi ve kararlılığıdır. Bunların haricinde söylenen tüm hurafeler askerimizi ve komutanlarımızı hiçe saymaktır.
TheMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
millet youtube da tık alıcam diye ne yapacağını şaşırdı artık herşeyi kullanıyorlar yazık.

Videoda böyle bir söylenti olduğunu buna inanan ya da inanmayan insanlar olduğunu söyleyip tarafsızlığımı belirtmişim. Hepiniz halkıp nasıl böyle birşeye inanırsın diye beni yargılamışsınız yazık videoyu bile adam gibi izlememişken kalkıp yorum yapıp böyle komik duruma düşmüşsünüz. Böyle ilahi yardımlar olmadığını söyleyen siz sayın r10 üyeleri, Allah bedir ve uhudda görünmeyen orduları gönderdiğini ayetle söylüyor. Ama siz kalkmışsınız atalarımıza saygısızlık ediyorsunuz diyorsunuz. Böyle sığı bir düşünce olamaz ya. Tabiki orada atalarımız canlarını kanlarını ortaya koydular. Fakat bedir ve uhudda da o insanlar canlarını ortaya koydular. Zaten Allah hiç şehit gazi cihat kavramı olmadan her savaşı bilerek müslümanlar kazanacak diye müdahale etse, dünyaki ekosistem bozulur. Yani bir söylentiyi ilginç diye video yapıp paylaşıyorum adamlar kalkmış atalarımıza saygısızlık diyorlar ya. Peygamberin ordusuna yaratan yardım ettiğinde nasılki o şehitlere saygısızlık edilmediyse, eğer çanakkale yaratan yardım etmişse( ettimi etmedimi bilmiyorum) bizim atalarımıza da kimse saygısızlık felan etmiş olmaz. Biliyorum saçma yorumlarınıza ne kadar açıklama getirsemde anlamayacaksınız ve en sonunda eleştiri kaldıramıyorsan yapma diyeceksiniz. Ama siz ne akıllıca eleştiri yapmasını biliyorsunuz, ne de videoyu izleyip ona göre yorum yapmasını... Sizin gibi olan bu güruh hiç bitmeyecek. Ama bende video yapmaktan vazgeçmeyeceğim. Konuma yazmayıp alıntılamazsanız sevinirim.iyi günler.