2 ay boyunca günlük 1000 liradan mı bahsediyoruz?
yani gelir-gider ortalaması tahminen hangi boyutlardadır?
örneğin aylık 5 bin liralık bir reklamla, ortalama minimum ne kadar geri dönüş sağlanabilir, buna dair istatistiklere ulaşabileceğim, geri dönüşümler inceleyebileceğim bir kaynak önerebilir misiniz?
bu konuda forumda çok kaynak var hocam hikaye şekindr vs. inceleyebilirsiniz. geri dönüştr tahmini rakam vermek bile mümkün değil diye düşünüyorum. günlük min 20-30 TL lik adwords ile ortalama bir geri dönüş aldım ben hep. ama uzun sürdüremedim reklamları. bubaşlangıç için 20-30 tl den düzenli reklam öneririm. ama geri dönüş dediğiniz olay çok bağımsız, oyunun logosunu değiştirince bile geri dönüşlerde oynama oluyor.
bu işe girecekseniz belli miktarı gözden çıkarmalısınız sürekli şu kadar yatırsam bu kadar alsam hesabını yapmamalısınız hocam, üzücü sonuçlar da beklenmedik başarılarda oluyor. yine forumdan bir arkadaşımızın 20 tlden 15 günlük reklamanı yaptığı basit bir oyun 50 bine ulaştı, reskinini vs. yapmıştım oradan biliyorum. benim daha gelişmiş komplike oyunuma 1 ay 30 liradan teklam yaptık 10bine ulaşamadık. değişken çok, bazen en profesyonelim diyen arkadaşlar bile anlam veremiyor.
@the_white; hocama danışın, konularını okuyun derim daha net bilgiler mevcut.