Selamunaleyküm,
Hedefe 5 site üzerinden erişildi. Haziran ayı 12k ile kapattık.
SS:
Sosyal medyanın gücünü kullanarak daha önce çok güzel kazançlar elde ettim şu an hazırda kazandığım projelerim de var. Ancak ev kira ve kendime bir ev, bir araba almayı amaçlıyorum o yüzden o kazançlarım ancak giderlerimi karşılıyor o yüzden başkalarına bir süre destek olmayacağım ve kendime 10 site açıp 6. 7. ayın sonunda bir arabaya ve yılın sonunda da bir eve sahip olmayı amaçlıyorum. Tabi ki herşey Allah'ın elindedir biz gayret edelim neticeyi ona bırakalım. Forumda daha önce
buradaki hikayemde bir deneme yapıp kısıtlı da olsa bir kazanç elde etmiştim ve forumda ilanlar kısmında otomatik sistem yapıp para kazandığım ve kazandırdığım konumda bir süre iş alımına KAPALI olacaktır.
Şimdi kendime ve çocuklarıma yönelik bir hikaye başlangıcı yapıyorum, sebeplere müracaat bizden, yardım Allahtandır.
Not: Bu açacağım web sitelerini eşimin adına bir şahıs şirket açıp onun adına kaydedeceğim, banka hesaplarına kadar hepsi onun adına olacak. Bunu yapma nedenim benim hesaba girip çıkarsa ben harcarım ama onda olursa hedefe varırız. Gerçi bir adamı rezil de eden vezir de eden arkasındaki kadındır bakalım bunu da zamanla göreceğiz
Neler yapacağım ?
- 1 Ocak 2019'dan itibaren alan adlarının ismini belirleyeceğim,
- Sitelerin dili yabancı olacak (En,De,Fr)
- İçerikler bazıları translate olacak bazıları spin bazıları tamamen youtubeden sesler yazıya dökülecek karma karışık bir şey olacak

- Sitelerim için sosyal medyanın gücünden yararlanmak için iki tane eklenti alacağım (Pinterest automatic ve Wordpress automatic codecanyonda var.)
- Siteler için ayrı ayrı firmalardan toplamda 10 adet hosting alacağım (Fransa sitesi için fransadan, Almanya için almanyadan gibi)
- Siteleri mümkün mertebe aynı kategorilerde açmayacağım (Sektörü ve açacağım kategori isimlerini paylaşamacağım pm atmayın lütfen)
- Sitelerin tamamını bir ay içerisinde açacağım. (Ocak ayı içerisinde tamamlanacak ve biraz beni yoracak çünkü; deneyimlediğim kadarıyla hem adsense onay kısmını aşmak hemde reklamların kaltesini arttırmak için sitede sadece resim olmayacak aynı zamanda içerik olacaktır. O yüzden ilk olarak 100 200 içerik hazırlanacak ve sonrasında 1k'ya kadar sistem otomatik çalışacaktır.)
Bu hikayemin amacı başta söylediğim gibi ev ve araba alabilmek tabi niyet bu sonuç ne olur bilinmez. Haftada bir defa veya bir kaç defa güncellenecektir. İnşallah başkalarına da bir adım attıracak bir hikaye olur Allah'a emanet olun.
Neler yaptım ?
İlk domaini regledim, şuan hazırladığım ikinci site içeriği ve ikinci domain ismini arıyorum. İlk site Almanca
05.01.2019
İkinci domaini aldım.
Bu sitede ingilizce olacak ancak bu site otomatik çalışmayacak, zaman ayırıp her şeyi elle çekeceğim çünkü elle eklediğim pinler saha çok hit aldı ve kanva uygulaması ile 900x2500 görseller hazırlayıp denedim. Bu sitede bakalım ilk siteden hızlı ilerleyecek mi?
15.06.2019
Toplamda 5 domain ile yola devam ediyorum ve pin to pin sitelerden hayır görmediğim için translate içerik ile yola devam ettim.
Geçen ay kazancı 5,9k alacağım nasip olursa
Bu ay da şimdi ayın ortası ve 5k ya ulaştım.
Elimde olmayan sebeplerden dolayı yoğunlaşamadim yoksa 10 site ile aylık 10k hayal değil hatta 20 30k bile alınabilir. Ama bana yetsin gerisi önemli değil başka insanlar da kazansın.
Hikayemde hedefe ay sonu ulaşma durumum var o zaman konuyu kapatabiliriz.
18.06.2019 güncel gelir görüntüsü
Son görüntü de ay sonu olacak insallah
https://prnt.sc/o3i2ej