rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyse konu kapanabilir bunuda atlattım barışmamızda forumun katkısı oldu bir daha ki boşanma anına kadar

sorun aslında internet aşırı girmem internet için oynaşın diyor interneti kıskanan bir kadın kavga bu nedenden kaynaklı

Arkadaşlar sizinde başınıza gelebilir kadınları kaçınız anlayabiliyorsunuz? Dalga geçmek yerine yorum yazmayın pat bakmışsın sevgilin terk etmiş seni. Kaç kişi evde kavgasız gürültüsüz zaman geçiriyor. Ha bizimkilerde karadenizli olduğu için sizin evdekinden bir kaç katı fazla hır gür çıkıyor.
Öncelikle barışmanıza sevindim. Şu yorumunuzu okumadan önce konunuzu görünce direk aklıma bu geldi. Boşanma olayını bile buraya yazıyorsa vaktinin çoğunu internette geçirip eşine zaman ayırmıyordur diye düşünmüştüm, size de bu yönde tavsiye verecektim. Düşündüğüm gibiymiş.

Ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama hayatınızı internet üzerinden devam ettiriyorsanız bile kendinize belirli saatler belirleyin günlük 1-2 saat gibi bu sürede esas yapmanız gereken işleri yapıp bilgisayarı kapatın.
Özellikle r10 ekşisözlük vs gibi mecralarda takılıyorsanız akşama kadar boş boş dolanırsınız size hiçbir faydası olmaz.
Boş zamanlarınızda eşinizle vakit geçirin, her gün çıkıp yürüyüş yapsanız gidip bi yerlerde çay kahve içseniz bile havanız değişir. Olayların sıcağıyla belki hissedemezsiniz ama ileride çok pişman olursunuz, eşinizin kıymetini bilin.