Herkese merhaba. Forumda alt kısımda etiketlediğim arkadaşlar ve gözümden kaçtığı için kendisini dahil etmeyi atladığım pek çok arkadaşımız var Facebook sayfaları kasıp, bunları satarak geçimini sağlayan. Bu arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu çoğu zaman tabiri ciaz ise (lütfen affola, samimi bir tesbit yapmak istedim sadece) absürt isimler ile gayet güzel sayfalar kasıyor. Fakat satışta ve sonrasında alıcı arkadaşlar çoğunlukla isim değiştirirken büyük zorluklar yaşıyor. Hele ki son güncellemeler neticesinde çoğu zaman bu işler hüsranla dahi sonuçlanabiliyor ve sayfa istenilmese bile elde patlıyor, engel alıyor yada istenilen randıman bir türlü alınamıyor.

Gelelim benim teklifime. Elimde çeşitli sektörel tam anahtar kelime sayfalar var. Bu sayfaların halihazırda zaten kendi takipçileri var. fakat farklı ve yoğun projeler nedeni ile ilgilenemiyorum. Bunun yanında her biri sektörünün önemli altın kelimeleri yani ya jenerik yada tam anahtar kelime ile usernameler. Sayfa kasan arkadaşlar bu isimler ile sayfaları açarsa, satarken elimdeki sayfa ile olursa birleştirip olmadığı takdirde direk o username adresini tanımlayarak satışı yapabiliriz. Böylece bunları beraber değerlendirebilir, ben sayfa usernamelerini güzel bir fiyata, sayfa kasan arkadaşımız ise elindeki sayfayı daha hızlı ve daha iyi fiyatlara satabilir alıcı arkadaşlarımız ise iş yapmak istedikleri sektöre yönelik muazzam bir seo kasma imkanına sahip olabilir diye düşünüyorum. Takdir sizlerindir. Herkese bereketli işler, bol kazançlar, mutlu ve sağlıklı yeni bir yıl dilerim.

/erkekgiyim
/kadingiyim
/cocukgiyim
/prefabrikev
/modifiye
/dovmemodelleri
/abiyeayakkabi
/geceayakkabisi
/abiyeelbise
/nakliyesirketleri
/asansorlutasima
/pastatarifleri
/pogacatarifleri
/corektarifleri
/kektarifi
/etyemegi
/salatatarifi
/tatlitarifi

vb gibi..

@GencFace; , @deLi; @Gtech; , @sterkamed; , @Bilqici; , @TanerGH; , @oRumJack; , @CraweL; , @yemekbloglari; , @harosa; ..

(Etiketler için özür dilerim, ama fırsatın ilginizi çekeceğini düşündüm, aksi ise lütfen affola)