Bir arkadaşım iPhone kullanarak Clash of Clans'ta paket alıyordu. (Bu işlemi kredi kartı üzerinden yapıyordu.) Daha sonra işlemi iptal ederek iade istiyordu. Bu şekilde hem ücret iadesinin kartına geri yatırıldığını hem de taşları kullandığını söylüyordu. Acaba bir benzerliği olabilir mi?

Şunların da dikkate alınmasında fayda var. Eğer sizin söylediğinizi işlem de buna benzer bir işlem ise problem yaşar mısınız? Sonuçta bakiyeyi sürekli kredi kartından çekip iade edeceksiniz. Farkedilirse toplu bir fatura kesilebilir. İyi araştırın derim.

Edit: Konuya yorum yaptıktan sonra birkaç arkadaş bahsettiğim konunun detaylarını öğrenmek amacıyla mesaj attı. Arkadaşlara olayın nasıl olduğunu bildiğim kadarıyla anlattım. (Arkadaşlardan herhangi bir ücret talebim olmamıştır.) Kendilerine de dediğim gibi %100 detaylarını bilmiyorum. Bizzat kendi denediğim birşey değil. Deneyip te olumsuz sonuç alacak kişilerin olması durumunda sorumluluk kabul etmiyorum arkadaşlar. Ayrıca @Reklamix; hocam konunuz altına böyle bir "Edit" yaptığım için kusura bakmayın