Karenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Ufak bir bilgi paylaşımı yapayım. Öncelikle 1000 TL için uğraşılacaklardan biridir. Türk telekomun altyapısı olmayan bir bölgeyi bulun köy de olabilir daha sonra bu adrese nakil ettirmek istediğinisi söylesin daha sonra müşteri temsilcileri adreste altyapı sağlanmadığından dolayı size hizmet vermeyecek, sözleşme gereği altyapı sağlayıcısı olmadığından dolayı sözleşmesini tarafından fesh edecek (Cihaz vs. yok ise ücret yansımaz.).. Kolay gelsin.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtulmanın yolu belli altyapı olmayan bir yere taşın ya da alt yapı olmayan bir yer bul oraya taşındım de öyle taahhüt bedelinden kurtulursun. Ben Superonline kullanıyordum İstanbul'da iken , Didim e yerleşince aradım bağlatmak istediğimi söyledim altyapı yok dediler, modemi yolladım fax çektim hiçbir ücret ödemeden iptal ettiler. Yoksa bana da 1.600 TL çıkartıyorlardı

Türk Telekom’da öyle arayıp kapattıramıyorsunuz. Taşındığınız evin ikametgahını ve o evde size ait bir fatura istiyorlar. Yani illaki o evde olduğunuzu kesinlikle göstermelisiniz aksi takdirde hiçbir şekilde kapatmıyorlar.

Öyle arayalım da hop kapansın diye bir olay yok.