bilgehosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Maalesef ki kullanmış olduğunuz sunucu enerji olarak fazla bir tüketim sağlamakta. Bahsetmiş olduğunuz sunucu değilde başka bir sunucu olsaydı burada size teklif sayısı 100leri geçerdi. Sizin sunucuyu gören direk konuyu kapatıp kaçıyor aynı şekilde bende kapatıyorum konuyu

Sunucunun üzerinde 2 tane 1100 watt power var da, sunucunun kullandığı elektriğin kilowatt hesabı belli.

Zaten sunucunun failure değeri 780 watt falan.

1 senedir aylık ortalama 435 watt gibi bir değerim var. Yani 0.43 kwh

Şimdi ben niye 2 power var diye sanki 2 kwh elektrik parası ödeyim bunda bir mantık var mı hocam

webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Bu konuda netinternet şöyle çalışıyor. Hassas elektrik sayaçları var ve sadece kullandığınız kadar ödüyorsunuz.

Tabi bu kabin ya da sanal verimerkezi hizmeti alanlar için geçerli. Sunucu barındırmada ise sunucunuzun kaç U olduğu ve çift ya da tek işlemci olduğuna göre fiyat verilir.

bizler ay sonunda elektrik kullanımlarımızı detayına kadar faturada görüyoruz. buna göre eksik ya da fazla bir ödeme söz konusu olmuyor.

Bu bağlamda denizli lokasyon değerlendirebilirsiniz.

Selam,

Türk Telekom Datacenter'ında da ölçüm var, kullandığın kadar fatura ediliyor. İnsanalr orayı niçin tercih etmiyor? Şahsen ben fiyatlarını bile bilmiyorum.