AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla izmirdeymişsiniz, benim kuzen var öve öve bitiremedi bir firma var. Arabasını müsait olunca eve gelip alıyorlar, arızalı ve değişecek her şeyi söylüyorlar.
Ben durumları anlatınca yanımda aradı, benim arabanın bakımları falan geldi mi ne durumda dedi, olurmu daha yeni yaptık kullanmıyorsunuz aracınızı zaten çok fazla dedi.
Şaşırdım, telefonu da ismiyle hitap ederek açıyorlar. Tüm değişen parçaları da kutuyla getirip arabayı eve kadar getiriyorlar.
İzmire gidince komple bakımı bizim orda yaptırırsın bile dedi düşünün... Kendisi de yıllarca çok çekti, sonunda orayı bulmuş.
1-2 haftalığına izmire geliyorum her yaz. Triger kayışı falan değişmeye yakın izmire gideceğim, orda hallettireceğim...
O kısmı değişmek için ek imkanlar gerekiyor, ona şimdilik girmem..
herkese denk gelmiyor demek ki. ben çok çektim bu konuda en son arabayı sattım. sanayide gidecek yer bırakmadım. biri 500 liralık fiyat çeker 10 adım ötede ki 50 lira der. arabanın sadece bir arızası var. ne zaman gitsem 2 arızayla döndüm iki dört oldu dört sekiz oldu baktım olacak gibi değil sattım.