bu sene sağlık meslek lisesinden mezun oldum dershane imkanları varken kendim kitaplarla çalışıyorum çünkü biliyorum ki başarmak için başkalarına ihtiyacım yok. ihtiyacım olan tek şey bilgi oda kitaplarda var zaten. bende senin gibi sebepler arıyordum çalışmamak için ama anladım ki bunun sadece kendime zararı olduğu ve ileride benim başım ağrıyacak. hemşire'yim şuan ve tıp fakültesi kazanmak istiyorum kendimi sıkmadan stres yapmadan tüm sosyal aktivitelerimide yaparak hedefime uygun adımlarla ilerliyorum. eğer çalışmayı bilmiyorsan uzman destek alabilirsin ama ders çalışmak için öğretmenlere ihtiyacın olmadığını kesinlikle söyleyebilirim videolu anlatımlar herşeyi kapsıyor zaten en kötü öyle çalışırsın emin ol kendin çalışarak okuldan daha hızlı ilerlersin örnek vereyim ben 2018 tyt de 148 aldım 1.7 milyon küsür sıralamam vardı ama şuan sınava 5 ay kaldı ve tek başıma kendim çalışarak denemelerde 60-70 net arası çıkarıyorum hedefim 90+ net yapmak kesinlikle zeka ile de alakası yok çalışma %99 zeka %1 benim söyleyeceklerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kafana takılan soruları vs sorabilirsin konu hakkında.

ek olarak bu sözü çok severim ; ver 6 ayını al 60 yılını.