Grafik38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal hayatımda 2, biri ağabeyim öz olmayan ama özden daha iyi. Bir diğeride normal arkadaşım.
En sağlam dostukları hep internet üzerinde kurmaya çalışıyorum artık. Çok sevdiğim 4-5 abim ve kardeşim var.

Normal hayatta kazık yemekten sırtımızı yaslayamaz olduk maalesef ki tek çare sanal
Sanalda olsa kazık atıyor gerçek yakinda olanda bence önemli olan iyi insanla karşılaşmak

robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılan mesajların hepsine baktım ama sorun bende mi acaba anlayamadım? Gördüğüm kadarıyla herkes bir elin parmaklarını geçmeyecek tarzda görüşler bildirmiş. Benim için durum çok farklı; birbirinden güzel arkadaşlarım, dostlarım var. Şimdiye kadar kimselerle de kolay kolay sorun yaşamadım. Çoğu ''okul ya da iş yoğunluğuna göre'' görüşmek ister ya da sürekli iletişim halindeyizdir yani. Hatta en yakınım dediklerimle bile farklı şehirlerde olduğumuz için 3-5 ayda bir görüşsek bile ilk günkü samimiyetimizle birbirimizi kucaklarız. Bilmiyorum belki de garip olan benim durumumdur çünkü birkaç kişiden ziyade onlarca kişiyi rahatlıkla ifade edebilirim. Belki de rahat biri olup, alıngan bir yanım olmamasından ve her zaman kişileri doğru idare edebilmemden kaynaklıdır...
Çoğu kişide yazılan gibi genellikle