rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neyse konu kapanabilir bunuda atlattım barışmamızda forumun katkısı oldu bir daha ki boşanma anına kadar

sorun aslında internet aşırı girmem internet için oynaşın diyor interneti kıskanan bir kadın kavga bu nedenden kaynaklı

Arkadaşlar sizinde başınıza gelebilir kadınları kaçınız anlayabiliyorsunuz? Dalga geçmek yerine yorum yazmayın pat bakmışsın sevgilin terk etmiş seni. Kaç kişi evde kavgasız gürültüsüz zaman geçiriyor. Ha bizimkilerde karadenizli olduğu için sizin evdekinden bir kaç katı fazla hır gür çıkıyor.

3,5 yıllık evliyim. Her evli çift çok sorun yaşar lakin, ben 3 yıl boyunca gülebildiğimi hatırlamıyorum bile. Normalde 1 haftayı ele alalım 4-5 gün güler insanlar 2-3 gün tartışır belki. Bizimki 6 gün kavga, 1 gün iyi şeklindeydi. bir çok defa boşanma konusu gündeme geldi. Bir kaç kez ailesinin evine gitti orada kaldı günlerce. AMA , şimdi iyi ki boşanmadık diyebiliyorum.

Unutmamanızda fayda var; İnternet, arkadaş, iş, her ne olursa. asla eşinizden önde olmamalı. Onlar bize emanet, haksız olabilir kadındır boş konuşabilir. Ama haklısın diyip geçip gitmeyi biz öğrenmeliyiz. Sorun internetten çıktı diyip internete girip yazmak yerine eşya topluyo demek yerine gel oturup konuşalım diyeceksin. Yani normalde buradaki arkadaşlar git konuş deseler sadece aklına gelmemişmidir ne diyosunuz? diyeceğim de. Haklılar. sen gelmiş buraya yazıyorsun konuşmak yerine. Aile önemli. sorunun olursa içinden çıkamadığın bişey olursa özelden de danışabilirsin. Çok fazla evli çift var çevremde, kendim de yeterince sorun yaşadım, çözüm odaklı konuşabiliriz.

Barışmanıza sevindim, şeytanı güldürmeyin.