tuzzluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Rekabet orta ve yüksek. 1. ve 2. sınıf arasında hiç düşük yok.
2) Asıl keyword için bulunan sonuç sayısı 25.600.000. Bu arada asıl keyword'de 4. sırada çıktım, buna canlı şahit olmak çok güzel
3) Evet kendime ait bir sitede tanıtım yazısı, bir wordpress blogda yazı ve pinleme yaptım. Pin sayısı 30 civarıdır. Dediğim gibi drive'a atıyorum, o pinliyor. Gerçi pinleri dosya ismiyle yapıyor dosya-ismi.png şeklinde, bunu değiştirmem gerekecek sanırım. Site dışı işleyişte başka bir şey yapmayı planlamadım. Belki konuyu uydurabilirsem diğer kendi sitelerimde başka yazılar da yazarım ama konuları pek alakalı değil
PA ve DA değerleri falan mı yüksek acaba? Düşen bir domain falan denk gelmiş olabilir?
Yani çok hızlı yüklselmişsiniz. Yüksek rekabette, canlı site sayısı 25m olan bir kelimede direk 4. sırada çıkmak kolay değil. Mutlaka bir artısı var sitenizin, belki de siz farkında değilsiniz.
Elbette içerik en önemli husustur tartışmasız ancak tek başına da yeterli değil. Ne uzun, sürükleyici, full seo uyumlu, istenen derecelerde ana ve yan keyword'lerde yazılar yazdım, bazısı 1. sırada ama bazısı SIRALAMAYA DAHİ GİREMEDİ.
Yani içerik haricinde birşeyler daha var ve o da sizde... Onu bulmamız lazım