robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üşenmeyip böyle bir dönüş yaptığın için çok teşekkür ediyorum değerli dostum. Şimdiye kadar profesyonel tarzda böyle bir işe atılmayı düşünmediğim için ''haliyle'' örnek ses kaydım vs. yok ama gerçekten karşılıklı konuşmak ve bilgi alışverişine vs. girmek isterim. Dediğim gibi şimdiye kadar herkes, sürekli olarak sesimle ilgili iltifatlarda bulundu. Hani yıllardır süregelen bir durum ama hiçbir şekilde bu modlara girmedim. Belki de kendi kariyerime odaklandım bilmiyorum ama şu anda bunu da kullanmak istiyorum. Hani öyle bir şansım varsa eğer, gerçekten insanlara bir şekilde ulaşmak istiyorum.

Bu arada ses eğitimine de oldukça inanan biriyim. Ablam ve eniştem opera sanatçısı zaten. Hani ablamın okuduğu zamanlarda kulak anlamında teste vs. de sokulmuştum. Oldukça iyi bir kulağım olduğu söylenmişti ama kesinlikle herhangi bir eğitimim yok bu yönde. Bağlama vs. çalıyorum, zamanında özel eğitimler falan da aldım ama tamamen ailem için yapılmış şeyler bunlar. Gerçekten böyle bir yeteneğim varsa bunu değerlendirmek istiyorum.

Tekrar tekrar söylüyorum, kesinlikle maddi bir kaygım vs. yok. Sadece merak ediyorum. Hani derler ya ''herkesin bir yeteneği vardır'' diye sanırım bunu merak ediyorum. Oldukça iyi bir fakültede eğitimimi sürdürüyorum orası ayrı ama bunu da merak ediyorum işte...
Bende de hem müzik hem de tiyatro yeteneği var. Bir ara ciddi ciddi ses sanatçısı, sonraları da dublajcı olmayı kafaya koymuştum. Sesin yüzleri bölümlerini izledim. Genel olarak ünlü seslendirme sanatçılarının; bu işe gerekli değerin verilmediğini söylediği röportajlarını dinledim/okudum. Sonra vazgeçtim. O süreçte epey araştırma yaptım. Ses eğitimi olmalı ama doğal sesin iltifat alması, müzik kulağının olması, testlerden iyi sonuçlar çıkması çok güzel şeyler. Bu işin üzerine git derim. İnsan hayallerinin peşinden gittiği sürece mutlu olup, mutlu yaşayabilir.