netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemin ederim bana da öyle geliyor hocam

Arkadaşlar olayın ciddi olduğuna inanmayanlar var fakat size yemin ederim olay çok ciddi. Acaba Xiaomi'de bir güvenlik açığı falan mı var anlayamadım ki?

Telefonu daha önce hiçbir şekilde bu şahsa vermemiştim...

Başka sosyal medya hesaplarından bulması imkansız çünkü başka sosyal medya hesabı olmayan insanlar var Whatsapp'ta o arkaşadaşlarımın sadece Whatsapp hesabı var Ayrıca kız Whatsapp haricinde hiçbir sosyal medyamda ekli değil.

1.) Whatsapp profil resmi gizli olan kişinin resmini hesabıma girmeden nasıl görüyor bu ? ? ?
2.) Whatsapp'ımda ekli olan kişilerin isimlerini aynı kayıt ettiğim haliyle nasıl sayıyor bana ?
3.) Whatsapp'ta en çok kiminle yazıştığımı nasıl anlıyor ?
4.) Whatsappta en çok dertleştiğim arkadaşımla yazdıklarımı bile görmüş.
whatsappınızı görüyor demekki cevap basit asıl soru ne istiyor şimdi sizden, o kadar samimiyetiniz yoksa bunu niye yapmış. Bence nasıl yaptıgından çok niye yaptığını öğrenmeniz daha iyi olacaktır zira niye yaptıgını öğrenirsen, nasıl yaptığınıda anlatır zaten

not: birde şimdi çok yazmadıgınız birine bişeyler yazın, en son kime yazdım madem biliyosun söyle bakalım deyin. Anlık görüntüleyip görüntülemediginide öğrenmiş olursun. bence eski bir yedegi almıstır