Selamlar değerli dostlar,

Yıllardır çevremden, sürekli olarak sesime dair iltifatlar alıyorum. İnsan kendi sesine dair belli başlı öngörülerde bulunamaz belki ama yıllardır kiminle tanıştıysam bu durum tekrar etti ve asla ardı arkası kesilmedi. Bu durumdan herhangi bir kazanç düşüncem yok ama belli kitlelere de bir şekilde ulaşmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağımı ise hiç bilmiyorum. Zamanında radyo programları vs. kurmak istedim ama bir türlü bunları sağlayamadım. Youtube üzerinde bu olaya girsem, yine yıllarımı alması gerekiyor diye düşünüyorum. Acaba aranızda ''dublaj, radyo ya da bunların türevleriyle'' ilgili çalışmalar yapanlar var mı? Kendimi gerçekten denemek istiyorum. Düşüncelerimi ve hissettiklerimi ifade etmeyi de oldukça istiyorum. Dilerseniz TS, DC ya da direkt telefon üzerinden de görüşme sağlayabilirim. Yeter ki bu konuda beni yönlendiren birileri olsun.

Bu konuda dönüşler alabilirsem ya da beni direkt bu konu üzerinden yönlendirenler olabilirse çok sevinirim. Bu arada öğrenciyim ve 23 yaşındayım, gerçi bitmek üzere de neyse. Saygılarımı sunuyor, önerilerinizi bekliyorum...